Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

28/2/2011 ΓΛΙΝΟΣ-ΓΡΙΖΑΝΟ 2-2


Γλίνος-Γριζάνο 2-2 ( ημίχρονο 2-0)
  • Και τα δυο γκολ ο σπεσιαλίστας ο Γιώργος Μαυρομάτης ( με φάουλ ) στο 20' και στο 32' ....
  • Το Γριζάνο μείωσε στο 80' με πέναλτι και στο 91' ισοφάρισε στο τελικο 2-2 , με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ματς ως ''ΤΗΕ ΜΑYROMATIS FOUL-SHOW'' , αν δεν υπήρχε η ισοφάριση του Γριζάνου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφέστα πιο ποιοτικοί , πιο γρήγορη σαν ομάδα και φυσικά στόχο έχει την άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική.
Ομως ο σκληρός χαρακτήρας της ομάδας μας, που έχει εμφανιστεί στα τελευταία ματς,ήταν αυτος που έδωσε το ευνοικό αυτο αποτέλεσμα . Ο Γιώργος Μαυρομάτης δικαιολόγησε την πολύ καλή του τεχνική κατάρτηση σκοράροντας δυο φορές για το Γλίνος με απευθείας εκτελέσεις φαουλ. Ιδανικό ξεκίνημα στο ματς λοιπόν για την ομάδα μας , καθώς στο ημίχρονο έχει προβάδισμα δυο γκολ , έναντι της Μπάρτσας Γριζάνου.
Σε παθητικό ρόλο στο β' ημίχρονο η ομάδα μας, με βασικό στόχο να κρατήσει το προβάδισμα έκανε οτι μπορούσε στις πολλές επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Στο 75' ο Αλεξανδρής κιτρινίζεται για δευτερη φορά, και αφήνει την ομάδα με παίχτη λιγότερο. Στο 80' , το Γριζάνο μειώνει σε 2-1 έπειτα απο εκτέλεση πέναλτι. Μετά απο 5 λεπτά , και ο Θέμης Σωτηρίου βλέπει την κόκκινη κάρτα, καθώς ήρθε σε αψιμαχία με αντίπαλο ποδοσφαιριστη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 91' , όταν το Γριζάνο εκμεταλλεύτηκε τις δυο αποβολές του Γλίνους, και έπειτα από απευθειας εκτέλεση φάουλ γράφτηκε το τελικό 2-2 .
Είναι κρίμα που δεχθήκαμε την ισοφάριση με τέτοιο τρόπο , καθώς θα γράφαμε ιστορία με μια νίκη εναντίον τέτοιου αντιπάλου. Kαι σαφώς , θα ανεβαίναμε κι αλλο βαθμολογικά. Μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίχτες ματς που έδειξαν χαρακτηρα '' Ράμπο '' , ενώ για δευτερη συνεχόμενο αγώνα , εστω και χωρίς αλλαγές , ο προπονητής  Χρ.Γρατσάνης έκανε πάλι το καλύτερο για την ομάδα !
Επόμενο ματς τελικός μέσα στον Πετρόπορο , την Κυριακή στις 11 το πρωί .
Θ.ΦΟΥΤΣΙΑΣ- Τ.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ , Θ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ, Φ.ΠΟΥΛΙΟΣ , Κ.ΜΑΚΡΗΣ  - Θ.ΣΚΡΑΠΑΣ, Α.ΑΛΕΞΑΝΡΗΣ, Ν.ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ, Κ.ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ - Γ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ- Ι.ΚΑΡΑΦΑΝΤΑΛΟΣ (68' Β.ΠΕΤΡΟΥ)



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου