Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2014-2015 & ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ





ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2014-15 :

ΝΤΑΓΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΤΣΑΚΝΗΣ ΤΑΣΟΣ , ΕΡΜΑΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΒΟΠΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ , ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΜΟΥΡΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ












H πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έγινε , παρόντος του προέδρου Δημήτρη Κουτσώνα και παιχτών της ομάδας.
Ακολούθησαν συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας , τις πιθανές αφίξεις νέων παιχτών , τις ανανεώσεις των νυν , του προπονητή , των αλλαγών στις γηπεδικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα .
Και επισήμως από τα χείλη του προέδρου ειπώθηκε ότι ο προπονητής για την νέα σεζόν θα είναι ο Στράτος Βατής , ο οποίος έχει θητεύσει παλιότερα στον πάγκο της ομάδος για ενάμιση χρόνο.
Η ομάδα διαθέτει διοικητική σιγουριά και ενότητα και αυτός ήταν ο λόγος που παίχτες βαρόμετρα και δέλεαρ για πολλές ομάδες προτίμησαν να φορέσουν πάλι τα πράσινα. Ανανέωσαν την παραμονή τους στην ομάδα οι χρησιμότατοι στο κέντρο της ομάδος Κώστας Τσιαντούλας , Γιάννης Κέφος και Κώστας Κρικώνης , ενώ πίστη υπάρχει και για τα νεαρά παιδιά του χωριού που ήδη κουβαλάνε παραστάσεις δυο χρόνων πλέον .
Οι γηγενείς παίχτες και οι παλιοσειρές για άλλη μια χρονιά θα είναι διαθέσιμοι στις ανάγκες της ομάδας , και με την πολυετή εμπειρία τους θα συμβάλλουν τα μέγιστα για την νέα χρονιά που ξεκινά με καλές βλέψεις .
Η οριστική επιστροφή του Τάσου Τσακνή στα πάτρια εδάφη , η σημαντική μεταγραφή του Λευτέρη Οικονόμου και αυτή του Δημήτρη Μουρίτσα , δίνουν ανώτερο πρεστίζ στην ομάδα.
Έπονται φυσικά κι επιπλέον μεταγραφές , με τον Στράτο Βατή να επιθυμεί άλλους 4-5 περίπου παίχτες για το ρόστερ, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει μεταγραφή ενός ονόματος έκπληξη για την κατηγορία.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου , παρόντος και του Στράτου Βατή , αλλά και των νέων και παλιών παιχτών.
Οι πρώτες προβλέψεις φέρουν την 18η Αυγούστου ως η πιο πιθανή ημέρα έναρξης της προετοιμασίας .
Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις στο προσεχές διάστημα.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την συνάντηση , που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.




Σούπερ μεταγραφή για την ομάδα του Α.Ο. Γλίνους  με εναν παίκτη ανωτέρου επιπέδου. 
Επαναπατρισμός του 20xρονου Κώστα Νταγκαλή ,ο οποίος ξεκίνησε από τον  Ασκληπιό , έπαιξε στους νέους της ΑΕΛ και στον  ΑΟΤ 1963 . Στο ρόστερ της ομάδας  έχουν ενταχθεί επίσης οι Δημήτρης Μουρίτσας , Λευτέρης Οικονόμου , Κώστας Γουργούλιας και Τάσος Τσακνής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου