Τρίτη 8 Μαΐου 2012

5/5/2012 ΚΡΗΝΙΤΣΑ-ΓΛΙΝΟΣ 3-2

ΚΡΗΝΙΤΣΑ-ΓΛΙΝΟΣ 3-2 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2-0)

Στο ματς αυτό οι δυο ομάδες κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση κυρίως να χαρούν το αθλημα , με την ομάδα της Κρηνίτσας να βγαίνει νικήτρια και μάλιστα εύκολα, καθώς το Γλίνος ήταν ελλειπέστατο και χωρίς ουσιαστικό σκοπό, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής πολλά νέα παιδιά του χωριού μας που είχαν όρεξη για ποδοσφαιρο.

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι ήταν ο Νίκος Σκράπας , ο Θανάσης Βαρσάμης , ο εν δοκιμή Γιώργος Ράπτης ( σκοραρε το δευτερο γκολ) , ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις ο 11χρονος ταλαντούχος Βασίλης Τσιαντούλας , που έβαλε μάλιστα και το πρώτο γκολ , αναγκάζοντας όλο το γήπεδο να τον χειροκροτήσει καθώς αναμφίβολα θα του μείνει χαραγμένο πάντα αυτό το ονειρικό ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΟ Γλίνους...

Η συμμετοχές των μικρών και του γκολ του πιτσιρικά ήταν το μόνο όφελος απο τον αγώνα για το Γλίνος, καθώς το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στο γειτονικό γήπεδο του Λόγγου.

Το Γλίνος έχει ρεπό την ερχόμενη  Κυριακή , και  θα αγωνιστεί την Πέμπτη 17 Μαΐου , ώρα  17:00 , με την Λεπτοκαρυά , εντός έδρας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου